Proclaimer

Dit is de officiële website van Werkplein Drentsche Aa. Werkplein Drentsche Aa is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud. Komt u desondanks iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw reactie sturen naar webmaster@wpda.nl. Bij voorbaat hartelijk dank!

Copyright

Werkplein Drentsche Aa behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van Werkplein Drentsche Aa verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal. Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.
Wanneer derden foto's ter beschikking stellen voor publicatie op deze internetsite doen zij daarmee afstand van hun auteursrecht, recht op handelsmerk en andere intellectuele rechten.