Onze teams

Werkplein Drentsche Aa biedt verschillende teams met elk hun eigen specialisatie:

Balieserviceteam
Als u Werkplein Drentsche Aa bezoekt, komt u als eerste in contact met ons balieserviceteam. Zij helpen u graag op weg met alle vragen.

Coaches
Onze coaches helpen u bij het zoeken naar een geschikte, betaalde baan of participatie, op basis van uw individuele situatie.

Inkomensconsulenten
Onze consulenten beoordelen uw uitkeringsaanvragen. Dit kan een uitkering zijn, bijzondere bijstand, maar ook meedoenregelingen. Dit team kent ook consulenten die zich specifiek bezig houden met fraude.

Werkgeversteam
Ons werkgeversteam werkt samen met ondernemers in de regio aan een gezonde en betrokken arbeidsmarkt. Het team werft vacatures en bemiddelt tussen werkgevers en werkzoekenden. Werkgevers kunnen er terecht voor informatie over onder meer vacatures, scholing en het oplossen van personeelsvraagstukken.

Ondernemersloket in De Drentse Zaak
Voor professionele ondersteuning van startende en gevestigde ondernemers, onder meer informatief en financieel. Ook als u wilt stoppen met uw onderneming, kunt u  terecht bij het Ondernemersloket.

Team Onderwijs
Dit team is er speciaal voor jongeren tot 27 jaar. De medewerkers van team Onderwijs zoeken samen met jou naar de juiste vervolgopleiding en ondersteunen je bij het vinden van werk.