Zelfwerkzaam met een uitkering

18-04-16

Wij merken dat veel mensen graag zelf hun eigen zaken regelen. Dat juichen wij  toe en daarom hebben wij op 14 april onze handtekening gezet onder een innovatieconvenant met Liaan Consult BV.

Zelfwerkzaam

De nieuwe wetgeving voor mensen met een bijstandsuitkering gaat er vanuit dat je zelf initiatief neemt. Voor het zoeken naar werk of om te participeren in je omgeving. Werkplein Drentsche Aa sluit daar graag bij aan.

Daarom verbeteren wij samen met Liaan op een innovatieve manier onze administratieve processen. Dat betekent dat wij samen met Liaan een digitale omgeving ontwikkelen waar klanten zelf hun gegevens kunnen vinden en aanpassen.

Snel, slim en simpel. Zoals ook omschreven in onze visie.

“Naast heldere processen en een vriendelijke online omgeving voor onze klanten gaan wij optimaal gebruik maken van data analyses om onze klanten nog beter van dienst te zijn”. Aldus Remco Bruggink, organisatieadviseur bij Werkplein Drentsche Aa.

Samenwerking

Liaan Consult BV en Werkplein Drentsche Aa werken al jaren samen. Het convenant is de ideale samenwerkingsvorm om creatief en snel te kunnen schakelen. Wij hebben samen het vertrouwen dat wij mooie en innovatieve stappen voor onze klant en organisatie kunnen zetten.

Ondertekening innovatieconvenant met Liaan Consult BV Ondertekening innovatieconvenant met Liaan Consult BV

Meer nieuws
Nieuwsarchief »